Opinie naszych klientów - Opinie GajaPartner

Przejdź do treści

Opinie naszych klientów

Wystaw opinię - w formularz wpisz swoje imię, maila oraz swoją opinię i wystaw ocenę, wybierając liczbę gwiazdek.
Na koniec wpisz sekwenję znaków (małymi literami) która Ci się wyświetli i naciśnij przycisk wyślij.
Twoja opinia pojawi się automatycznie na naszej stronie. Podany mail nie będzie widoczny na stronie.
Dziękujemy za wszelkie opinie o naszej firmie
5.0 / 5
17 recenzje
17
0
0
0
0

Czerwonogrodzka
04 Paz 2021
Podłoga wygląda świetnie. Dziękuję bardzo za wykonanie i serdecznie wszystkim polecam wykonawcę bo naprawdę robi cuda
Aśka
10 Wrz 2020
Muszę przyznać że cyklinowanie poszło lepiej niż myślałam. Podłoga wygląda lepiej niż jak była nowa. Lakier w półpołysku to był strzał w dziesiątkę. Polecam z całego serca usługi firmy Gajapartner z Piaseczna.
Jacek
18 Maj 2020
No i okazało się, że odnawianie podłogi może byc przyjemne. Profesjonalnie pod każdym względem. Efekt super.
Janusz P
14 Mar 2020
Gorąco polecam. Naprawdę warto skorzystać z usług firmy pana Przemka, bez żadnych wątpliwości. Same zalety: punktualny, konkretny, komunikatywny i oczywiście fachowy, wykonanie super!
Wanda
11 Mar 2020
Polecam. Ze starej podłogi Pan zrobił nową i wygląda ślicznie teraz. Dziękuję
Ada
24 Lut 2020
Praca wykonana terminowo, na czas - Polecam
Magdalena
25 Sty 2020
Usługa wykonana profesjonalnie.
Efekt przerósł moje oczekiwania.
Pan Przemek jest bardzo punktualny i sumienny. To Fachowiec znający się na swojej pracy, który w sposób jasny odpowie na wszystkie pytania rozwiewając najmniejsze wątpliwości i co najważniejsze doradzi laikowi.
Jak najbardziej polecam usługi Gaja Partner!


Pan Przemek
Karolina
30 Gru 2019
Usługa wykonana terminowo, bardzo dokładnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!
SekwanaOne
30 Gru 2019
My również dziękujemy i polecamy firmę. Pan Przemek przyjechał zrobił co miał zrobić bez najmniejszych problemów. Szybko i terminowo. Polecamy na 100%
MonikaZ
19 Gru 2019
Jak najbardziej polecam firmę
Marcin
11 Cze 2019
Witam,

Pan Przemyslaw przyjechal na czas. Prace wykonal bardzo sprawnie. Jestesmy zadowoleni zarowno z finalnego wygladu podlogi jak rowniez czystosci jaka pozostawil (pelen profesjonalizm).
Polecam z czystym sumieniem - przy cyklinowaniu pozostalych pokoi na pewno skorzystamy ponownie.

Marcin
Kancelaria Prawna
18 Maj 2019
Witam. Firma GajaPartner godna polecenia w 100%. Wykonała cyklinowanie w naszym biurze szybko, sprawnie a najważniejsze terminowo i na czas. Polecamy wszystkim
Aleks
19 Kwi 2019
Roboty zostały wykonane terminowo, z należytą starannością i na wysokim poziomie technicznym. W trakcie realizacji robót firma „GajaPartner” dała się poznać jako wykonawca solidny, zdyscyplinowany, ponadto wykazał się dobrym przygotowaniem technicznym i organizacyjnym. Polecam w 100%
Grażyna
26 Mar 2019
Pan Gaja Przemysław w tym miesiącu cyklinował mi podłogę z mozaiki dębowej 35 letniej o powierzchni 11 m2 .Jest tak punktualny , że
nie jeden fachman powinien brac przykład. Dokładnośc powala.Wszystko robił wg sztuki w tej dziedzinie.Och i Ach to mało powiedziane.
Dziękuję i polecam Państwu firmę GAJAPARTNER z Piaseczna bo warto! Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.
Adrian Kiciński
16 Mar 2019
Pan Gaja cyklinował mi parkiet dębowy około 32 m w zeszłym miesiącu. Praca została wykonana bardzo szybko i staranie. Na tą chwilę mogę poleci usługi tego Pana gdyż wszystko odbyło się jak należy.
Jadwiga
16 Lut 2019
Polecam, praca wykonana terminowo, na czym bardzo mi zależało. Firmę znalazłam wśród wielu w sieci i zdecydowałam się na usługi tej firmy. I jestem bardzo zadowolona. Terminy oczekiwania nie są długie. Efekt pracy b.dobry, cena konkurencyjna. Polecam tę firmę!
GajaPartner
10 Lut 2019
System opinii już działa. Zachęcamy do pozostawienia wpisu o naszej firmie. Serdecznie wszystkim dziękujemy
W naszej firmie mamy wyjątkowe szczęście do bardzo sympatycznych Klientów, takich jak Państwo.
Dziękujemy, że mogliśmy dla Państwa wykonać usługę cyklinowania, renowacji oraz poznać Państwa bliżej.
Zapraszamy ponownie i oczywiście polecamy się na przyszłość :-)

Pozdrawiamy
Zespół GajaPartner
Wróć do spisu treści