Opinie naszych klientów - Opinie GajaPartner

Przejdź do treści

Opinie naszych klientów

Wystaw opinię - w formularz wpisz swoje imię, maila oraz swoją opinię i wystaw ocenę, wybierając liczbę gwiazdek.
Na koniec wpisz sekwenję znaków (małymi literami) która Ci się wyświetli i naciśnij przycisk wyślij.
Twoja opinia pojawi się automatycznie na naszej stronie. Podany mail nie będzie widoczny na stronie.
Dziękujemy za wszelkie opinie o naszej firmie
12 komentarze
Średnia ocena: 1125.0/5

Ada
2020-02-24 13:39:13
Praca wykonana terminowo, na czas - Polecam
Magdalena
2020-01-25 11:13:14
Usługa wykonana profesjonalnie.
Efekt przerósł moje oczekiwania.
Pan Przemek jest bardzo punktualny i sumienny. To Fachowiec znający się na swojej pracy, który w sposób jasny odpowie na wszystkie pytania rozwiewając najmniejsze wątpliwości i co najważniejsze doradzi laikowi.
Jak najbardziej polecam usługi Gaja Partner!


Pan Przemek
Karolina
2019-12-30 20:44:38
Usługa wykonana terminowo, bardzo dokładnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!
SekwanaOne
2019-12-30 13:20:21
My również dziękujemy i polecamy firmę. Pan Przemek przyjechał zrobił co miał zrobić bez najmniejszych problemów. Szybko i terminowo. Polecamy na 100%
MonikaZ
2019-12-19 22:17:00
Jak najbardziej polecam firmę
Marcin
2019-06-11 21:49:32
Witam,

Pan Przemyslaw przyjechal na czas. Prace wykonal bardzo sprawnie. Jestesmy zadowoleni zarowno z finalnego wygladu podlogi jak rowniez czystosci jaka pozostawil (pelen profesjonalizm).
Polecam z czystym sumieniem - przy cyklinowaniu pozostalych pokoi na pewno skorzystamy ponownie.

Marcin
Kancelaria Prawna
2019-05-18 00:05:04
Witam. Firma GajaPartner godna polecenia w 100%. Wykonała cyklinowanie w naszym biurze szybko, sprawnie a najważniejsze terminowo i na czas. Polecamy wszystkim
Aleks
2019-04-19 22:36:24
Roboty zostały wykonane terminowo, z należytą starannością i na wysokim poziomie technicznym. W trakcie realizacji robót firma „GajaPartner” dała się poznać jako wykonawca solidny, zdyscyplinowany, ponadto wykazał się dobrym przygotowaniem technicznym i organizacyjnym. Polecam w 100%
Grażyna
2019-03-26 10:52:22
Pan Gaja Przemysław w tym miesiącu cyklinował mi podłogę z mozaiki dębowej 35 letniej o powierzchni 11 m2 .Jest tak punktualny , że
nie jeden fachman powinien brac przykład. Dokładnośc powala.Wszystko robił wg sztuki w tej dziedzinie.Och i Ach to mało powiedziane.
Dziękuję i polecam Państwu firmę GAJAPARTNER z Piaseczna bo warto! Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.
Adrian Kiciński
2019-03-16 22:45:23
Pan Gaja cyklinował mi parkiet dębowy około 32 m w zeszłym miesiącu. Praca została wykonana bardzo szybko i staranie. Na tą chwilę mogę poleci usługi tego Pana gdyż wszystko odbyło się jak należy.
Jadwiga
2019-02-16 01:05:33
Polecam, praca wykonana terminowo, na czym bardzo mi zależało. Firmę znalazłam wśród wielu w sieci i zdecydowałam się na usługi tej firmy. I jestem bardzo zadowolona. Terminy oczekiwania nie są długie. Efekt pracy b.dobry, cena konkurencyjna. Polecam tę firmę!
GajaPartner
2019-02-10 15:45:21
System opinii już działa. Zachęcamy do pozostawienia wpisu o naszej firmie. Serdecznie wszystkim dziękujemy
W naszej firmie mamy wyjątkowe szczęście do bardzo sympatycznych Klientów, takich jak Państwo.
Dziękujemy, że mogliśmy dla Państwa wykonać usługę cyklinowania, renowacji oraz poznać Państwa bliżej.
Zapraszamy ponownie i oczywiście polecamy się na przyszłość :-)

Pozdrawiamy
Zespół GajaPartner
Wróć do spisu treści